lauantai 12. toukokuuta 2012

itseruskettavista

Suurinpiirtein yläasteella, siinä 9. luokan tietämillä, aloin pitää jonkinlaista "huolta" päivetyksestäni. Jenkeissä asuessa olin ruskea vuoden ympäri, paikallisesta säästä johtuen, joten Suomeen palatessa oli jotenkin luonnollista jatkaa tuota samaa ruskettunutta- linjaa jos niin voisi sanoa. Oon aina kesäisin ruskettunut todella hyvin, eikä mulla ole ikinä ollut ongelmia saada väriä pintaan. Muina vuodenaikoina, varsinkin keväisin oon pitänyt huolta rusketuksesta enimmäkseen solariumin ja hätätapauksissa ir:n avulla. Nyt kuitenkin raskauden takia en ole solkkuun halunnut mennä, vaan olen turvautunut itseruskettaviin jotka ovat muutenkin kaikista turvallisin vaihtoehto rusketuksen saamikseksi! Ja nyt päästääkin tähän mun "ongelman" ytimeen; suurin osa ir:stä antaa hieman oranssisen pigmentin iholle ja se ei vastaa mun odotuksia rusketuksesta :D Joten, mulla on tässä jo jonkin aikaa ollut hakusessa "se oikea" itseruskettava, joka on mahd helppo levittää ja antaa tulokseksi RUSKEAN eikä oranssin värin ihoon. Tällä hetkellä mulla on käytössä Doven Summer Glow normaalista tummaan ihoon.

Tykkään kyseisestä tuotteesta, mutta se ei kuitenkaan täytä kaikkia mulle tärkeitä kriteerejä; ton kanssa saa olla tosi varovainen ettei tule oranssiksi, koen myös että rasva on hieman tökeröä levittää ja haluaisin myös että siitä löytyisi color guard- systeemi (eli levitettäessä näät selkeästi ne paikat johon olet jo ir:aa laittanut). Pitkään oon jo haaveillut tosta Fake Baken Flawless itseruskettavasta, mutta se täytyy tilata jenkeistä ja on suhteellisen kallis! Tietty jos teillä lukijoilla on minkäänlaisia (positiivisia) kokemuksia kyseisestä tuotteesta saatankin lähteä kokeilemaan!
ELI, oisko kellään teistä antaa jotain vinkkejä, mitä tuotteita kannattaa lähteä kokeilemaan? :)
Ja muistakaa laittaa Leeville (ja mulle) niitä kysymyksiä tulemaan!!!!! :)

2 kommenttia:

  1. Mä ostin Englannist jotain SOLAIT itseruskettavaa, se on ruskeeta jo et näkee mihin levittää + tuoksuu SUPER hyvältä!! et se päivittää jo vähän heti ku laittaa, ja sit ku (mä teen ain nii et iltasin laitan, ja aamul se on sit semmoi mikä kuuluukin olla) nii se on sillon sit semmoi tosi hyvä! Eikä se oo oranssi tai mitään!! En tiiä saako niit netist, mut sitä kyl suosittelen naiksu;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. täytyyki tsekata jos ebaysta löytyis;) alkaa tää Suomen valikoima käymää vähän pieneks!

      Poista