perjantai 23. toukokuuta 2014

Basic summer wear

Ulkona on jo sen verran lämmin, että voi varmaan jo sanoa kesän saapuneen. Tälläkin hetkellä aurinko paistaa ja lämpötila on yli kahdenkympin. Neuletakit on kyllä saanut ihan suosiolla jättää kaappiin ja shortsitkin on jo tullut korkattua. Shortseista puheenollen, olen viimeisenä parina kesänä saanut laittaa aika monet yksilöt myyntiin. Super lyhyet ja revityt eivät oikein enää sovi vaatemakuuni, eikä mun mielestä äidin sellaisia sovikkaan pitää vaikka olisikin vasta parikymppinen, tämä siis ihan vaan oma mielipiteeni! Itse tykkään nykyään siisteistä ja asiallisen pituisista shortseista, ilman mitään niittejä ja hapsuja. Vielä viime kesänä omistin vajaat 3 shortsit, joista yhdet jouduin heittämään syksyn tultua roskiin. Sinne meni ainoat farkkuiset... 

Tämän viikon maanantaina ollessamme Leevin kanssa kahdestaan ostoksilla onnistuin kuitenkin löytämään kahdet uudet shortsit ja pari muutakin hyvin basic kesävaatetta. Haussa oli mahdollisimman simppelit mustat shortsit ja valkoinen perus teeppari ja kummatkin sain kotiutettua.

t-paita Cubus / shortsit Gina Tricot
Okei, leopardi shortsit ei ehkä ole mitkään neutraaleimmat, mutta vitsit oon niin tyytyväinen että ostin nämä! Alunperin kokeilin shortseja ihan vitsillä, en oikein ikinä ole tykännyt kyseisestä kuosista, ainakaan itseni päällä. Sovarissa shortsit osoittautuivatkin todella kivan näköisiksi päällä, mutta silti jäin funtsimaan otanko vai enkö. Onneksi otin, sillä vastoin ennakkoluulojani, näiden ympärille on todella helppo keksiä erilaisia asuja! Vielä kun saisi vähän väriä noihin kinttuihin, niin shortsit näyttäisivät vielä paremmalta :)


shortsit Gina Tricot
Mulla on viimeksi ollut mustat perus shortsit varmaan pari kolme vuotta sitten ja arvatkaan vaan onko sitä kissojen ja koirien kanssa etsitty viime kesinä uusia tilalle! Edelliset tosiaan olivat ehkä hieman liian lyhyet makuuni (ja ikääni), joten ne myin suosiolla eteenpäin. Tänä keväänä uusia tuli etsittyä kaikista vakkari vaatekaupoistani, mutta kaikki olivat joko liian lyhyitä tai eivät muuten vain miellyttäneet silmääni. Gina Tricotissa ei tule enää hirveästi käytyä, mutta tällä kertaa kannatti kyllä tehdä sisällä pikku kierros. Uudet mustat shortsit on just eikä melkein sitä, mitä hain!


kengät H&M

8 kommenttia:

  1. ÄÄÄÄ nuo leopardisotsit on ihanat! <3 okei on noi mustatki :D munki pitäs ostaa uusia sortseja, mulla on kaikki jääny liia isoiksi eikä enää näytä yhtää hyvältä päällä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookkin! <3 Mullakin oli aika pieni shortsi kokoelma, mutta onneks löysin noi! :)

      Poista
  2. Mustat tahtois tännekin :) Ootko muuten ollut tyytyväinen tuohon kuvissa vilahtavaan korsin mustaan bagiin? Mulle on se vihdoin viimein tulossa ja mietin miten se soveltuu vaunujen kanssa liikkuvalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ollu tosi tyytyväinen! Se on ollu tosi passeli, kun oon joutu kantaan koulussa paljon kirjoja, eväitä ym. tavaraa mukana. Shoppaillessa sinne taas menee hyvin kaikki ostokset.

      Mä en itseasiassa koskaan oo ollut ton laukun kanssa vaunuilemassa. Mulla on yleensä aina vaan joku pikkuinen laukku mukana, johon menee kännykkä ja rahapussi. Meillä kerta on aina jonkin sortin "hoitolaukku" mukana, missä on sitten vaipat ja vaihtovaatteet ym. joten siihen en valitettavasti voi antaa mitään palautetta :/ Muuten suosittelen Korssia kyllä, hyvän ostoksen olet tehnyt! :)

      Poista
    2. Okei :) Mä liikun päivittäin vaunujen kanssa ja oon tottunut laittamaan laukun roikkumaan siihen aisaan. Mutta miksei sitä yhtä hyvin voi tunkea sinne alas säilytystilaan...täytyy totutella :))

      Poista
    3. Tota Korssia mä en ainakaan saa menemään kummankaan meidän rattaiden työntöaisaan, ei hihnat riitä! Mutta tosiaan, kyllä siihen siellä alhaallakin tottuu :)

      Poista
  3. Uij vitsit miten ihanat leoshortsit, rakastuin<3 pitää varmaan itelle yrittää bongailla samanlaisii:D
    http://wonderland--life.blogspot.fi/

    VastaaPoista