maanantai 4. marraskuuta 2013

Uusi toppahaalari

Pari postausta sitten täällä kerroin, että Jerrylle pitäisi pikkuhiljaa hankkia uusi toppahaalari. Olin jo hieman alkajaisiksi selannut nettiä ja rajannut vaihtoehdot kolmeen eri merkkiin: Reimaan, Name It:iin ja Jonathaniin. Kaikki haalaripostauksen kuusi haalaria tuli katsottua sitten läpi ihan livenä, kun pari viikkoa sitten olimme Lempäälän Ideaparkissa shoppailemassa. Ja löytyihän siltä reissulta sitten se sopiva haalari kotiin vietäväksi! 

Päädyttiin siis ostamaan Jesper Junior-lastenvaateliikkeestä Jonathanin vauvahaalari. Tykättiin kovasti tämän haalarin väreistä ja tietenkin siitä, että se on tarpeeksi paksu. Meillä on jo entuudestaan Jonathanin vk-haalari, joka on palvellut käyttäjäänsä hyvin, joten merkinkin suhteen tämä oli sellainen varma valinta. Mietittiin pitkään kokojen 86 ja 92 välillä, kunnes myyjä neuvoi ottamaan isomman. Onneksi, sillä kotona haalaria sovitettaessa tajusin, että kyllä tuo 86 olisi keväällä jo hieman liian nafti!
Haalarin lisäksi ostettiin sitten kerralla muutkin tarvittavat talvivermeet Jerrylle, tietenkin haalariin mätsäävät. Otin samalla kuvat jo aiemmin äitini ostamista vk- ja toppahanskoista, ne sopivat nimittäin väreiltään ihan täydellisesti uuteen haalariin!


 Mitäs tykkäätte Jerryn uusista talvivermeistä?

1 kommentti:

  1. Ihanan värinen! Ja nuo pöllö-yksityiskohat on aivan ihanat :)

    VastaaPoista