maanantai 8. heinäkuuta 2013

Emmaljunga Scooter S

Moikkamoi! Tänään on kuun 8. päivä ja Jertsille tuli taas yksi kuukausi mittarissa täyteen, nimittäin 11! Ensi kuussa juhlitaan siis jo 1-vuotissynttäreitä, aika menee ihan hurjan nopeasti. Mitään tarkempia 11kk mittoja Jertsistä mulla ei ole, koska seuraava neuvola on 1-vuotis neuvola elokuussa, mutta eilen punnittiin kotona vaa'alla ja lukema näytti 11,2kg eli iso poika jo :)

Sitten hieman vaunuasiaa! Olen jo pari kertaa täällä blogissa kertonut ja esitellyt meidän vaunu- ja ratasostoksia ja tänään tuli tehtyä taas yksi. Meillähän on tällä hetkellä El-Jotin Tessa yhdistelmävaunut ja BabyJoggerin City Mini matkarattaat. Yhdistelmävaunujen ratasosassa on muutama asia mistä en oikein pidä ja matkarattaat ovat meille oikeastaan kevät/kesärattaat, niihin kun ei ole jalkapeitettä tai makuupussia lisäosana. Niimpä me päädyttiin ostamaan talveksi ja kylmille ilmoille uudet rattaat. Tällä kertaa valinta oli nopeasti tehty, eilen aloin selailemaan eri ratasvaihtoehtoja Tampereella ja tänään kävimme jo menopelin tilaamassa Vauvatalo Johannasta. Päädyttiin siis Emmaljungan Scooter S rattaisiin.

 Niistä löytyy kaikki ominaisuudet mitä me rattailta etsitään, ne on hyvännäköiset ja tänään kun paikanpäällä kävin niitä testailemassa, ne olivat todella kevyet ja ketterät! Viikon kahden päästä pitäisi tilaamieni rattaiden olla liikkeessä ja saamme ne sitten kotiin käyttöön :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti