maanantai 25. helmikuuta 2013

Toiveita

kuvat weheartit
Heippa lukijat! Teitä on suureksi ilokseni kertynyt taas pieni porukka lisää, ihan huippua. Tänne on aina niin mukava kirjautua, kun huomaa että on saanut edes yhden lukijan lisää. Eniten tässä hommassa mua piristää teidän laittamat positiiviset ja hyväntuuliset kommentit, eihän tässä hommassa olisi mitään järkeä ilman tuota vuorovaikutusta. Ja onhan se mukava tietää, että edes joku lukee näitä mun juttuja :)
 Heitänkin nyt taas pallon teille ja pyydän teitä laittamaan mieleisiänne postaustoiveita ja/tai kommentteja tästä blogista, mistä tykkäätte eniten ja mitä saisi olla lisää! Kiitos jo etukäteen :)
2 kommenttia:

 1. Päivä kuvina - postaus ois kiva! Ja vinkkinä jos haluat lisää kommenteja, niin kannattaa poistaa tuo vahvistuskoodi. Koska monet saattavat kirjoittaa kommentin mutta eivät sitten huomaa/jaksa vahvistaa sitä.

  VastaaPoista
 2. Ehdotuksia:
  - Meidän päivä kuvina
  - Ennen kuin minusta tuli äiti
  - Minä äitinä
  - Vauvanvaatteista postaus

  :) Kaikki vauva-arkeen liittyvä ja vauvanvaatteisiin liittyvä kiinnostaa. Ihan perusarkea on kiva lukea. :) Tykkään lukea sun blogia, kun meillä on täsmälleen samana päivänä syntyneet lapsoset. ;)

  mirandaslittlelife.blogspot.fi

  VastaaPoista