maanantai 10. joulukuuta 2012

Maanantai

Heippa kaikki! Siitä onkin vierähtänyt tasan viikko kun olen tänne viimeksi mitään postaillut, enkä suoraan sanottuna ole edes avannut koko Bloggeria ennenkuin nyt. Mulla on ollut tässä jonkin aikaa sellainen olo, että ei ole huvittanut kirjoitella tänne mitään. En myöskään pakolla viitsi postailla, sillä sellaisia turhia kirjoituksia ei kukaan jaksa lukea. Joten, mieluummin kirjoitan kun on oikeasti jotain asiaa :)

Nyt kun ollaan jo päästy melkein joulukuun puoliväliin, lähestyy meidän pikkuperheessä kohtalaisen iso muutos! Nimittäin, Leevi on tammikuun alussa astumassa armeijan vihreisiin. Mulla on tästä hieman ristiriitaisia ajatuksia. Toisaalta on mukava asua hetki yksin ja ottaa kaikki omalle vastuulle, esim. kaupassa käynti, ruuanlaitto, siivous etc. Eikä tarvitse enää siivota kuin omat jäljet ja sotkut ;)
 Mutta siihen ne plussat sitten jäävätkin. Me ollaan nyt Leevin kanssa oltu yhdessä noin 1v ja 3kk ja uskokaa tai älkää, ollaan tuosta ajasta nukuttu vain 3(!) yötä erillään. Ymmärrätte varmaan   yskän. Onneksi kuitenkin varuskunta jossa Leevi aikoo suorittaa palveluksensa, on meiltä vain 12 kilometrin päässä, joten lomilla ja iltavapailla pääsee helposti ja ennenkaikkea nopeasti käymään kotona. Siitä huolimatta, tulee varmasti olemaan rankkaa huolehtia asunnosta ja kaikesta mitä siihen liittyy, sekä alle vuoden ikäisestä lapsesta yksin. Tai sitten, voi ollakin että Leevin inttiaika sujuu kuin siivillä, ikinä ei voi tietää ;) 
Nyt kuitenkin makuuhuoneen puolelta kuuluu heräilemisen merkkejä, joten mun kirjoittaminen päättyy tältä päivältä tähän! 
Hyvää maanantain jatkoa, me mennään Jerryn kanssa syömään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti