keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kuulumisia

Moikka kaikki pitkästä aikaa! Siitä onkin vierähtänyt taas hetki, kun oon tänne mitään kirjoitellut, toisin sanoen olen ottanut blogin suhteen vähän talvilomaa. 

Mutta nyt asiaan! Kerta on kuun 8. päivä, täytti meidän pallero "kuukausia", Jerry on nyt siis 5kk :)  Tuli tuossa pari päivää sitten selailtua kuvia Jerrystä laitoiksella ja hui miten pieni hän oli tuolloin. Nyt kun katsoo, on poitsusta kasvanut jo iso, reipas ja ennenkaikkea iloinen pikkumies.

Sitten voitaisiin mainita toinen ihana miehen puolikkaani, nimittäin Leevi. Komeampi puoliskoni asteli siis eilen armeijan vihreisiin ja mäkin olen nyt vuorostani "päässyt" tähän inttileski-klubiin. Ihan hirmuinen ikävä jo ensimmäisen päivän jälkeen. Todella outoa olla erossa ihmisestä, jonka viereen on tottunut käpertymään joka päivä viimeisen vuoden ja 3 kuukauden ajan. Onneksi tämän viikon sunnuntaina on odottamani "tyttöystävä-päivä" ja pääsen näkemään sotamiestäni parin tunnin ajan :) 


Nyt on kyllä varmaan mun aika painua pehkuihin, kello näyttää vierähtäneen tätä postausta kirjoitellessa aikas paljon. Onnistuin käyttämään näinkin pieneen kirjoitukseen aikaa parisen tuntia... note to self: älä katso leffaa samaan aikaa, kun olet koneella. 
Palaillaan lukijat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti